Top Notch

Translations AS

Statsautoriserte translatører

Vi er erfarne fagfolk. Begge er statsautoriserte translatører som har jobbet i bransjen i mange år. Vi sikter mot det ekstraordinære og leverer kompromissløs kvalitet, hvor kun det beste er godt nok.

Høy kompetanse og lang erfaring

Våre tjenester er basert på høy kompetanse og lang erfaring med oppdrag fra flere store industriselskaper, både i Norge og internasjonalt. Vi er spesielt gode på fagspråk, med vekt på økonomi og administrasjon, olje og energi, jus og handel.

Profesjonell, kvalitetsbevisst og lett tilgjengelig

Top Notch er en liten aktør med effektiv administrasjon og garanti for hvem som gjør jobben. Vi stiller opp på kort varsel, har intern kvalitetskontroll og konfidensialitet.

våre tjenester

Kjernevirksomheten er oversettelse

Fra engelsk til norsk, eller fra norsk til engelsk – basert på morsmål og fagbakgrunn. 

Vi kan også håndtere andre språkkombinasjoner gjennom et nettverk av erfarne fagfolk/translatører vi kjenner godt og stoler på.

Oversettelser

Våre oversettelser er basert på høy fagkompetanse og morsmålskompetanse. Vi har god kjennskap til flere sektorer i tillegg til tverrkulturell forståelse, og kan håndtere store mengder tekst ved å sette sammen gode arbeidslag. Vi kan også tilby flere språkkombinasjoner gjennom et nettverk av statsautoriserte translatører og fagoversettere i andre språk.

Merverdi

Tilbakemeldinger på kildetekst, og innspill på ordvalg og terminologi er en naturlig tilleggstjeneste som kan gi stor merverdi. I arbeid med en oversettelse går man så dypt inn i innholdet at man ofte finner uoverensstemmelser og forbedringsmuligheter oppdragsgiver kanskje ellers ikke ser.

Andre tjenester

Ved behov kan vi også levere andre språktjenester. Vi tilbyr språkvask av tekster, og oversettelse av tekster som krever stempel fra en statsautorisert translatør. Vi kan også bistå med standardisering av terminologi for kunder og/eller prosjekter, og være behjelpelig med å skaffe tolker til konferanser eller andre begivenheter.

Marte Solberg og Rebecca Segebarth

Statsautoriserte translatører

Referanser

Kjære Marte og Rebecca,

Takk for at dere i Top Notch Translations alltid leverer, og for at arbeidshverdagene blir smidige med en samarbeidspartner vi kan stole på.

 Kunden var veldig godt fornøyd, både med kvaliteten og rask levering!

Dette ble veldig bra:-)

Dette synes jeg ser veldig bra ut! Noen formuleringer er faktisk blitt bedre på engelsk enn på norsk.

Tusen takk for super service – igjen!

Ta kontakt

Ring oss gjerne eller ta kontakt på mail

+47 90 79 06 24

+47 90 60 72 19

Nettsiden er drevet med WordPress og designet av  Eva Kvernes Rygg, Grafisk Fotodesign.